home | compania | parteneri | noutati | contact
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare arhitectura si urbanism etapele colaborarii portofoliu design interior amenajari interioare sfaturi utile
 
Ap Dr Sarii

Apartament cu 2 camere, suprafata 65 mp, amenajat in stil modern.
Designul reflecta simplitate si bun gust, punand accentul pe lumina si pe imbinarea perfecta a materialelor. S-au utilizat decoruri simple, minimaliste.
Peretii sunt albi in totalitate si decorati cu tablouri reprezentand arta abstracta, aparand astfel si singurele tuse mai indraznete de culoare.
Mobila este in stil suedez, cu forme organice, realizata din lemn deschis la culoare, asociat cu metal cromat si tesatura deschisa la culoare. Din punct de vedere cromatic predomina bejul, albul si griul, culori pale, care ofera luminozitate apartamentului de mici dimensiuni.

Peretele de piatra al livingului si parchetul de lemn masiv (palisandru) aduce in apartament caldura elementelor naturale.

Bucataria de mici dimensiuni contine un mobilier care eficientizeaza spatiul. Locul de luat masa contine un blat in forma de “L”, ingenios conceput, legat cu designul placarii peretelui.

Electrocasnice: Ariston
Parchet: Casa Bambus
Placari ceramice, sanitare, mobilier: Cipa Gres , Newform , Catalano
Corpuri iluminat: Mobexpert , Ikea
Mobilier: THOT DESIGN , Ikea