home | compania | parteneri | noutati | contact
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare arhitectura si urbanism etapele colaborarii portofoliu design interior amenajari interioare sfaturi utile
 
Ap CITY CENTER RESIDENCE

Apartament de 3 camere, 108 mp, amenajat in stil modern.  Designul sugereaza armonie si caldura.

Zona de zi cuprinde livingul (foto Living) spatios, marit prin existenta bucatariei deschise (americana), cu un singur front de lucru. Din punct de vedere cromatic, accentul predominant este verdele, o culoare relaxanta in contrast cu portocaliul pal, prezent in zone demarcate din tavan. Un perete despartitor a fost creat pentru separarea intrarii de bucatarie si, in acelasi timp, pentru realizarea unui spatiu de depozitare. Acestui perete i s-a conferit rol estetic prin decorarea lui cu un tapet ce imita designul draperiilor din living.

Verdele si bejul mobilei de bucatarie (foto bucatarie) creeaza unitate cu zona de living, amenajata cu o canapea comoda, in aceeasi nuanta calda, de bej deschis. Alte elemente ce dau functionalitate spatiului sunt masuta joasa, minimalista, cu acele cuburi adiacente si zona de dining cu opt locuri, orientata spre zona luminata natural.

Baia (foto baie verde) din apropierea intrarii beneficiaza de un spatiu generos si este decorata in armonie cu zona adiacenta (placari ceramice  bej si mobilier verde).

Dormitorul matrimonial (foto Dormitor) spatios este conceput in alb si negru, revigorat prin accente de rosu, prezente in decorul floral al tapetului si al unui fotoliu. Zona de dressing si baia (foto baie alb-negru) cu intrare din dormitor ofera functionalitate spatiului de noapte. Baia sugereaza o completare a dormitorului prin folosirea acelorasi culori dominante, alb si negru. Dressingul este proiectat cu inchidere prin usi glisante de oglinda, pana in tavan, cu efect optic de marire a spatiului.

Camera copilului (foto camera copil) este amenajata cu mobila modulara, culoarea predominanta fiind portocaliul. Patul suprapus, biroul si dulapul sunt special concepute pentru a eficientiza foarte bine spatiul camerei.
Intregul mobilier al apartamentului este realizat pe comanda.

Corpuri iluminat: Atrium Design
Echipe de montaj: Beta Ambient
Vopsea decorativa: Caparol - DAN BENZA
Placari ceramice, sanitare, mobilier: Delta Studio , Newform
Mobilier: Divanissimi , THOT DESIGN
Decoratiuni: Lemon Interior , La Strada Deco , Mobexpert , Kare
Tapet, perdele: Silver Decor