Ne puteti urmari si pe Facebook
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare
home  
compania
etapele colaborarii
portofoliu design interior
arhitectura si urbanism
produse si spatii
sfaturi utile
noutati si presa
parteneri
contact  
 
 

Stiluri design


 

Decorarea, stilul si simtul estetic nu mai sunt concepte eterice, ci, mai degraba extensii palpabile ale celor care beneficiaza de ele. Si totusi, fiecare dintre noi poate identifica in tendintele decorative preconizate pentru 2009-2010 cateva idei pe care ar dori sa le experimenteze in propria locuinta:

ASTROCHIC: Aceasta tendinta se bazeaza pe principiile mobilitatii si pe nevoia noastra de comunicare. Pe masura ce constientizam importanta pe care o au internetul, tehnologiile comunicationale si sistemele de transport, ne dam seama ca influentele exterioare de modeleaza perceptiile asupra spatiului, atat exterior cat si cel interior. Avand in vedere curiozitatea pe care o afisam atunci cand vine vorba despre miscare, tehnologie si spatiu, design-ul capata valente stiitifice, ergonomii futuriste iar suprafetele imprumuta detalii high-tech.

ECOLOGIC: Intr-un contrast evident cu Astrochic, acest concept este introspectiv, introvertit si presupune o constiinta a individualitatii. Acest stil ii avantajeaza pe cei care sunt preocupati de supravietuirea planetei, insa nu se opun evolutiei tehnologiei, atata vreme cat aceasta evolutie poate crea noi surse de energie. Lumina, apa, vantul si toate materialele naturale devin referinte fundamentale in design si creeaza noi forme de eco-modernitate.

XX FACTOR: Povestea acestui stil se concentreaza in jurul situatiei economice globale si a dezvoltarii conceptului de LUX. Diamantele, metalele pretioase, matasea si brocardul sunt doar cateva dintre elemente evidente pe care le evoca studiile de lifestyle si design-ul ambiental.

VERVE: Concentrandu-se pe nevoia noastra de a evada si pe dorinta de a ne defini personalitatea, Verve este o capsula concentrata cu fantezie, suprarealism si stare de spirit efervescenta. Culoarea, lumina si fluiditatea joaca un rol important in conturarea spatiului si in revitalizarea arhitecturii. Influentele vin din lumea misterioasa a modei din Tokyo sau din elementele abstracte ale artei.

 
 
[ domus nov 2013 cum alegi usile? ] [ demers deco romantic si totodata functional ] [ intr-un duplex spatios mix de materiale ] [ readers cafe - design si rasfat culinar ] [ casa lux/ noiembrie 2010, confort in baie linii simple ] [ cum sa faci economii pe termen lung la intretinere ] [ cum alegem placile ceramice? ] [ editia 2010 a cevisama ] [ interviu cu simona bonea - designer partener insign ] [ living pentru romantici ] [ interviu cu designerul simona bonea ] [ sclipiri de poveste pentru craciun ] [ minimalism 100% masculin ] [ invitatie cu parfum de briza mediteraneana ] [ decor modern cu accente fresh ] [ accent de arta noua ] [ cevisama, valencia, februarie 2009 ] [ stiluri design ] [ un camin cu mult farmec ] [ casa lux feb 2013 visul american prezentat intr-un stil urban ] [ minimalism la masculin - domus martie 2013 ]